Doble o nada

16 de novembre
16 de novembre

Doble o nada

Del 16 al 20 de novembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT

Una potent batalla entre l'aparent i el genuí

Doble o nada, la premiada obra de la mexicana Sabina Berman, èxit a l'Argentina, arriba a la cartelera teatral de València amb només 5 funcions. Aquest thriller teatral ha obtingut un gran reconeixement, 3 nominacions als Premis ACE (Millor Actor, Millor Actriu i Millor Espectacle), guanyadora del Premi ACE a Millor actor i nominada al Premi María Guerrero per Millor actor.

Un thriller emocional ambientat en l'hostil ambient de les altes esferes empresarials. Una història sobre l'amor platònic, traïció i engany, i sobretot, el poder i l'ambició. Doble o nada ens dóna 90 minuts de tensió en els quals se succeeixen incomptables girs argumentals que atrapen a l'espectador des del començament de l'obra. Encara així, aquesta lluita de poder i ambició ens deixa una cosa molt clara: Mai barreges l'amor amb el treball...


SINOPSIS

El director d'un important mitjà de comunicació ha de deixar el seu lloc en mans d'un dels seus dos sub-directors. Un és dona, home l'altre. Què influirà en aqueixa decisió?: la capacitat?, el sexe?, l'experiència?, l'audàcia?, l'engany?, la trampa?...

La traïció i l'amor s'intercalen en la seua intensa i extensa conversa entorn del poder i la igualtat en un món laboral dominat per homes al temps que es mostra com l'audàcia, el sexe i l'engany poden ser grans eines per a obtindre el poder. Una captivadora obra narrada magistralment plena de dreceres i dobles lectures en la qual res és el que semblar ser, i on la traïció i l'amor són girs continus d'aqueixa falsa rosca anomenada poder. 

Autora
Sabina Berman
Direcció
Quique Quintilla
Intèrprets
Miguel Ángel Solá
Paula Cancio
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS:
Pati de butaques, amfiteatre i llotges 1º pis 20€
Llotges 2º pis 18€

DIVENDRES A DIUMENGE:
Pati de butaques, amfiteatre i llotges 1º pis 24€
Llotges 2º pis 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. per venda anticipada en les funcions de dimecres a dijous fins al 14 de novembre.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia a partir del 1 de novembre.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas