El abrazo de los gusanos

De Cactus Teatre

28 de febrer
28 de febrer

El abrazo de los gusanos

del 28 de febrer al 03 de març de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
De Cactus Teatre

Una comèdia sobre la mort convertida en un cant a la vida

El abrazo de los gusanos és una comèdia sobre mort, amistat i segones oportunitats que parla "sense embuts" sobre un tema tradicionalment tabú com el suïcidi per a donar llum i esperança a aquesta problemàtica. Aquest era precisament el desafiament al qual s'enfrontava la dramaturga Paula Llorens: "Considerem que l'humor sempre és capaç de transformar la realitat a través de l'enginy, exagerant els elements absurds i les incongruències de la vida. Volem mostrar d'una forma directa i des del riure un conflicte universal, perquè tots hem estat desesperats en algun moment i hem volgut desaparéixer, però llavors algú o alguna cosa s'ha creuat en el nostre camí per a retornar-nos l'esperança."

Miquel, un professor de literatura amant de Larra que no suporta al seu alumnat, desperta en la mateixa habitació d'hospital que Clara, una jove que ha oblidat com somriure. Els dos detesten la seua vida i el món en general i, per això, desitgen eixir d'allí per a acabar el que van deixar a mig fer. Però per a poder anar-se, han d'enganyar la doctora i, encara que s'emporten a matar, es necessiten per a aconseguir-ho. Aprendran Clara i Miquel a abraçar-se malgrat sentir-se com a éssers sense extremitats? Aconseguiran la metamorfosi que els permeta emprendre el vol?

L'abraçada dels cucs és una història d'amistat poc corrent, una comèdia que ens compta com els llaços afectius poden sorgir en les situacions més inesperades i absurdes.

Premis
  • Finalista Premio Max Mejor espectáculo revelación 2023
  • Mejor Autoría Premios Artes Escénicas Valencianas 2022
  • Mejor Espectáculo Mostra de Teatre d'Alcoi 2021
  • Premio del Público Mejor Texto Sala Russafa 2022
La crítica

"L'aposta de Paula Llorens aconsegueix la felicitat del públic i ací està el seu gran mèrit. Qualsevol programador que oferisca aquesta obra plena de frescor s'anotarà un bon punt perquè agrada a tots els públics. A més de confirmar a Paula Llorens com una de les nostres autores més fermes a pesar (o gràcies a) la seua joventut. I gaudir de Sergio Caballero amb un dels seus millors papers en la seua llarga trajectòria."

José Vicente Peiró
Text
Paula Llorens
Direcció
Sergio Caballero
Intèrprets
Sergio Caballero
Carla Pascual
Durada
85min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 16€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 13€
Llotges 2n pis 10€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 18€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 15€
Llotges 2n pis 12€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas