Entrevista con mi hija Mari

Antonia San Juan

31 de gener
31 de gener

Entrevista con mi hija Mari

del 31 de gener al 04 de febrer de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Antonia San Juan

Una crítica feroç del patriarcat i el masclisme

A través de la comèdia i amb reminiscències cabareteres, en aquest espectacle Antonia San Juan fa una crítica feroç cap al patriarcat i el masclisme instaurat com una cosa natural i acceptada socialment.

Amb girs i ocurrències intel·ligents i pròximes, i amb una capacitat interpretativa que no deixa indiferent a ningú per la seua manera tan original de caricaturitzar i deformar una realitat, que ja està deformada de per si mateix, Antonia San Juan llança una crítica gens vetlada a la desigualtat encara imperant en la nostra societat, recreant la intra-història d'una dona que, com tantes altres, viuen l'infern a la intimitat de la llar.

'Que bona és la meua filla Mari'. Utilitzant el format d'un programa testimonial un personatge se senta en un plató per a obrir-se en canal; el conductor del programa escolta el testimoniatge de la convidada que ve a narrar els seus problemes personals i a buscar el seu minut de glòria; l'entrevistador aportarà a més dades i opinions de persones reunides, sent sotmesa la convidada a un alt nivell d'estrés; i sempre amb bàrbares sentències mediàtiques, en la qual la presumpció d'innocència no existeix perquè està sotmesa a un judici sumaríssim.

Dramatúrgia i direcció
Antonia San Juan
Intèrprets
Antonia San Juan
Yeyo Bayeyo
Durada
80min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 22€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 26€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 24€
Llotges 2n pis 22€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas