Hollywot

Les Wot presenten el seu nou espectacle

06 de juliol
06 de juliol

Hollywot

Del 6 al 17 de juliol de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Les Wot presenten el seu nou espectacle

Una comèdia musical on les Wot s'embarcaran en un viatge extraordinari a la recerca d'un somni: conquistar Hollywood. Juntes i durant tot aquest llarg trajecte viuran moments únics, divertits i tibants però sobretot molt emocionants.

Aconseguiran el seu objectiu? Seran capaços d'estrenar a Hollywood la pel·lícula musical dels seus somnis?

Atreveix-te a acompanyar-les en aquesta meravellosa aventura i gaudiràs durant tot el viatge de les millors bandes sonores de cinema, interpretades per les Wot al més pur estil.


Les Wot és un grup vocal que naix en 2017 de la mà de tres dones valencianes: Sandra Miralles, Yolanda García i Virginia Vila. Amb la seua caracterització a l'estil pin up i les seues harmonies a tres veus com a segell distintiu, són capaços de fer sentir al públic la seua passió i gaudi per la música dels meravellosos anys 40, 50 i 60.

Amb la seua versatilitat són capaces de cantar Rock and roll, a capella, Doo-wap, Rhythm and blues així com cançons més actuals adaptades al seu propi estil.

Amb la seua simpatia i malbaratament de bona energia, s'han convertit en un referent de la "música sister" en el panorama artístic.

Direcció
Chus Moreno
Intèrprets
Sandra Miralles
Yolanda García
Virginia Vila
Durada
80min.

Preus

Pati de butaques 15€
Amfiteatre i llotges 1º pis 12€
Llotges 2º pis 10€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

PROMOCIÓ ESPECIAL:
30% dte. en la funció del dissabte 16 de juliol a les 20.30h.
20% dte. en la fucnió del dijous 14 i diumenge 17 de juliol.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia a partir del 5 de juliol.
50% dte. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas