La mujer de negro

Sent la por

13 de setembre

La mujer de negro

Fins al 22 d'octubre
ESPECTACLE JA PASAT
Sent la por

30 anys d'èxit teatral a Londres

Després de 30 anys ininterromputs d'èxit 'La Mujer de Negro' s'ha convertit en l'obra de teatre no musical més longeva, després de 'La Ratera' de Agatha Christie, en el West End londinenc.

Amb més de 10 milions d'espectadors i produïda en 40 països 'La Mujer de Negro' conta la història d'Arthur Kipps, un advocat de mitjana edat que lloga un teatre i contracta a un actor professional perquè l'ajude a comptar un succés fantasmagòric i tràgic que li va succeir a ell i a la seua pròpia família i que mai ha pogut revelar a ningú.

Amb l'ajuda de l'actor, dels decorats abandonats del teatre i de la imaginació -que és infinita i molt poderosa- van interpretant la història de Kipps fins a tal punt que el fantasmagòric de la història es fa real i els espectadors viuran una de les experiències més terrorífiques de tota la seua vida en un teatre.

L'obra està basada en la novel·la homònima de Susan Hill i va ser adaptada per Stephen Mallatratt per a l'escena en 1987.

Com a novetat la proposta potencia la part conceptual de la funció amb l'escenografia i el vestuari, i el dota de nous i màgics efectes que potencien el món del més enllà, amb l'il·lusionisme, la música i les projeccions, perquè els espectadors visquen una experiència immersiva de terror. Un gènere fascinant i atraient, tant en la literatura i la xicoteta o pantalla gran, però que poques vegades s'ha emportat al teatre. A més, el text connecta amb l'essència més animal de l'ésser humà, per tant és inevitable identificar-se i per això mateix és una experiència única.

Prepara els teus cinc sentits i estigues alerta perquè sentiràs LA POR...

PROGRAMA DE MÀ

Autora
Susan Hill
Direcció
Rebeca Valls
Intérprets
Jordi Ballester
Diego Braguinsky
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS:
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 20€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES I DISSABTE 20:30H:
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 17€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DISSABTE 18H I DIUMENGE:
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 24€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges i pati de butaques.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas