La mujer sin nombre: señora de Macbeth

William Shakespeare

08 de maig
08 de maig

20% dte. Venda anticipada

La mujer sin nombre: señora de Macbeth

Del 8 al 12 de maig de 2024
 COMPRAR ENTRADES
La mujer sin nombre: señora de Macbeth
William Shakespeare

En res ha avançat la humanitat des de l'època de Shakespeare?

La mujer sin nombre: Señora de Macbeth,és una adaptació lliure de l'obra del dramaturg britànic William Shakespeare, realitzada per José Carlos Plaza, responsable també de la direcció. Un espectacle protagonitzat per Olga Rodríguez i Israel Fredes.

Un text que gira entorn de tres personatges, que són una dona, un home i el mal, i on s'aborden mentides, tensions, odis, violència de gènere, crueltat i mesquinesa per a donar forma a una obra on la genialitat de William Shakespeare és present de principi a fi.

En paraules del propi dramaturg; "Shakespeare escriu l'obra maleïda, molts la nomenen com "La tragedia escocesa" per no esmentar el seu nom. És l'obra sobre el mal. Crec que hui estem envoltats pel mal: mentides evidents obscenament permeses, tensions premeditades, odis induïts, violència de genere, crueltat i menyspreu cap al dolor i la necessitats dels altres són les Bruges dels nostres dies. Per aconseguir el poder tots permetem la deshonestedat, la mesquinesa i el desvergonyiment

I des del mal: la seua expansió i les seues conseqüències. Des de l'ofec econòmic que ens va distanciant i creant castes, el dolor i la ràbia per a culminar en la destrucció de barris, hospitals i col·legis per bombardejos de guerres causades per evidents interessos econòmics.

Aquest projecte tracta d'estudiar l'essència de l'obra amb tres personatges: una dona, un home i el Mal. Una dona de la qual Shakespeare oculta el seu passat, que ha sigut i no és mare, sense nom, propietat de l'home, engendra el mal. La paraula solidaritat, empatia i amor són desconegudes. El sexe com a arma de conquesta és tema principal. Un home honest enverinat per l'ambició és incitat a la violència i corromp el seu esperit fins a la indignitat. Tots dos ho paguen amb la bogeria i l'extermini."

Autor
William Shakespeare
Versió lliure i direcció
José Carlos Plaza
Intèrprets
Olga Rodríguez
Israel Frías

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 22€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 26€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 24€
Llotges 2n pis 22€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. por venda anticipada, comprant fins al 30 d'abril.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas