La Ratonera

D' Agatha Christie

11 de desembre
11 de desembre

La Ratonera

Del 11 al 15 de desembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
D' Agatha Christie

Una nova versió dirigida per Ignasi Vidal

Aquest clàssic de misteri torna renovat en aquesta nova versió dirigida per Ignasi Vidal.

Basada en la famosa novel·la de Agatha Christie '3 ratones ciegos', 'La Ratonera' combina en aquesta versió la potència i la intensitat del teatre, amb un esperit transgressor inspirat en les noves narratives que ens arriben des del cinema, la literatura i les més recents produccions teatrals. Després de més de 71 anys d'exhibició continua al West End londinenc i representada a més en més de 90 països, s'ha convertit en l'obra no musical més vista del món.

Per al seu director, Ignasi Vidal, ha suposat tot un repte artístic posar sobre les taules aquesta versió renovada del títol més longeu de la història del teatre, que s'ha convertit en totes les seues versions en èxit de públic i taquilla. A través d'un llenguatge actual, cerca aconseguir l'agilitat a través d'una estructura moderna sense canviar ni el caràcter, ni el fons d'aquesta funció llegendària, un dels majors reptes als quals s'ha enfrontat al llarg dels anys. La seua intenció és atrapar a l'espectador i fer-los viure el terror i el nerviosisme que senten els propis els personatges.

Descàrrega ací el programa de mà de La Ratonera

Autor
Agatha Christie
Direcció
Ignasi Vidal
Ajudant de direcció
Paula Braguinsky
Intèrprets
Rebeca Valls / Lara Salvador
Jordi Ballester
Lola Moltó
Ferrán Gadea
Àngel Figols
Diego Braguinsky
Vanessa Cano
Bruno Tamarit
Durada
90min.

Dimecres a divendres 20:00h

Dissabte 18:00h i 20:30h

Diumenge 18:00h i 20:30h

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 22€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 26€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. en les funcions del 11 al 15 de desembre de 2024.

DESCOMPTES GENERALS**:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.
**No aplicables en les funcions de dissabtes i diumenges.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas