Las hermanas de Manolete

De Alicia Montesquiu

12 d'abril
12 d'abril

Las hermanas de Manolete

Del 12 al 16 d'abril de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
De Alicia Montesquiu

Una xicoteta història d'amor, sang i cues de bou

Dones valentes, creatives, terribles, dones amb moltes coses que aportar, bones i dolentes, a la societat que les sepultava a les seues casa.

'Las hermanas de Manolete' és una història de ficció basada en els personatges reals que van envoltar la mort del torero Manolete en 1947. Un retrat de la societat franquista d'aqueixos anys, en la qual les dones eren mers objectes que no havien de sobreeixir sense permís. Una negra història d'ineptituds i foscor que porta a la tragèdia de diversos éssers: a un home considerat un déu, a un bou i a una actriu enamorada.

Poc se sap encara de les dones que han anat envoltant als personatges il·lustres d'èpoques passades i com més focus es posa en aqueixes dones, que han romàs en segon pla social, més ens sorprén el que trobem. Dones valentes, creatives, terribles, dones amb moltes coses que aportar, bones i dolentes, a la societat que les sepultava a les seues cases.

En el cas del torero Manolete, la història de les dones que li envoltaven és sorprenent. Es movien fent i desfent una tela d'aranya al seu voltant, en el xicotet espai que brindava la societat a tot el femení.

Abordem aquesta xicoteta història d'amor, sang i cues de bou en clau d'humor negre, com no podria ser d'una altra manera.

Autor
Alicia Montesquiu
Direcció
Gabriel Olivares
Intèrprets
Alicia Montesquiu
Alicia Cabrera
Ana Turpin
Escenografia
Marta Guedán
Vestuari
Mario Pinilla
Iluminació
Carlos Alzueta

Preus

DIMECRES A DIVENDRES:
Pati de butaques: 20€
Amfiteatre i llotges 1º pis 18€
Llotges 2º pis 15€

DISSABTE A DIUMENGE:
Pati de butaques: 22€
Amfiteatre i llotges 1º pis 20€
Llotges 2º pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. per venda anticipada en determinades fincions.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dte. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas