Los monólogos de la vagina

Una comèdia sobre un tema, Molt seriós!

22 de març
22 de març

Los monólogos de la vagina

Del 22 de març al 2 d'abril
ESPECTACLE JA PASAT
Una comèdia sobre un tema, Molt seriós!

Un èxit teatral que ha sigut representat en més de 140 països, traduït a més de 48 idiomes i protagonitzat per actrius de la talla de Jane Fonda.

Arriba una comèdia alegre i revestida de reivindicació feminista amb un text hilarant i descarnat que mostra una realitat social pròxima. Ho fa de la mà d'un trio actoral de luxe que no deixarà de sorprendre't: Olga Hueso, Rocío Madrid i Albanta San Román.

I com a escenari un extravagant, particular i acolorit cabaret en el qual es posa veu a històries reals, algunes disparatades i altres que arriben al drama.

Una adaptació de l'obra original de la dramaturga, Eve Ensler, que trenca tabús i fa un homenatge a les víctimes de la violència de gènere. La peça teatral va sorgir arran d'escoltar els testimonis de més de 200 dones parlant sobre els tabús de la sexualitat, els problemes amorosos i la violència que havien patit per part de les seues parelles. Va donar protagonisme a les seues veus, reivindicant la llibertat femenina a través d'una mirada fresca que va aconseguir collir un gran èxit de públic.

SINOPSI

Una comèdia que va trencar tabús i va fer història als Estats Units en els anys noranta i va revolucionar la manera de veure la sexualitat femenina. Una xarrada oberta sobre les dones i la seua sexualitat, els tabús socials, la repressió i la incultura sexual. La clau del seu èxit és la intemporalitat. Tracta obertament sobre la sexualitat de la dona, però no entra en la tortuosa relació home/dona.

La vigència, universalitat i contemporaneïtat en tots els sentits del tema la fan rabiosament actual i necessària. Sens dubte, un espectacle imprescindible per a afartar-nos de riure, però també per a fer-nos reflexionar.

Una obra teatral que t'emocionarà per la força de les seues paraules i et deixarà els péls de punta.

Recomanat a partir dels 16 anys.
Autora
Eve Ensler
Adaptació i direcció
Edu Pericas
Intèrprets
Olga Hueso
Rocío Madrid
Albanta San Román
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 20€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 24€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas