Maror

Mar de fondo

10 d'abril
10 d'abril

Maror

Del 10 al 21 d'abril de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Mar de fondo
Estrena en castellà

Comèdia, drama, suspens... Un còctel d'emocions que manté atrapada l'atenció de l'espectador fins a un final inesperat

Descobrirem un ventall de sentiments oposats, vanitats, egoismes, passions, art... que s'aniran confrontant els uns amb els altres, on descobrirem la veritat en el moment en què està a punt de caure el teló.


Amb la compra de 3 o més entrades, per a les funcions de Maror. Mar de fonfo, rebràs, abans accedir a la sala el dia de la funció, el regal d'un llibre de novel·la negra, de la Sèrie EQUIS: El caso de la Niña Virgen, signada per l'autor. Promoció limitada. Més informació.
Sinopsi

La nostra protagonista, Isabel, dona compromesa amb el temps en què viu, defensora del paper de la dona en la societat i escriptora de literatura popular sempre acompanyada per l'èxit, decideix donar un canvi radical a la seua trajectòria professional i personal. Com a dona, es troba en la plenitud de la seua vida, però se sent avorrida d'un matrimoni que s'ha acomodat a la rutina. En l'àmbit professional, vol escriure el que li apeteix, sense el dictat de les editorials, ni buscant exclusivament l'èxit de vendes. La seua millor novel·la, pensa, està encara per escriure, però... serà ficció o realitat? El que vol Isabel és canviar les regles del gènere.

L'espectador entrarà en la vida aparentment quotidiana d'una família acomodada, en la que acompanyen a la nostra protagonista un marit amable, una filla meravellosa i una germana que li ha dedicat tota la seua vida. Tots relacionant-se amb aparent cordialitat. Aquesta serà la cara amable d'una realitat que s'anirà transformant al llarg de la història, fins el moment en què cada personatge mostre els seus vertaders objectius.

La crítica ha dit

"Rodolf Sirera és molt hàbil en el maneig del suspens i el xoc entre realitat i ficció, com ja demostrara en la seua coneguda 'El verí del teatre'. [...] La direcció de Juan Luis Iborra ha donat una pintura excel·lent al llibret [...] Situa amb precisió als actors per a donar relleu als personatges a cada moment. Conjuga el protagonisme de cadascun amb les escenes sense perdre l'equilibri necessari per a incrementar la intriga de forma sostinguda".

José Vicente Peiró, Las Provincias

"Una estructura oberta, musical [...] encara que sense improvisacions, perquè tot està perfectament mesurat per a activar els ressorts de la comprensió de l'espectador sense arribar a confondre'l. [...] La posada en escena de Juan Luis Iborra, molt cuidada, molt de plató cinematogràfic, assentisca la seua feliç consecució en el camp de la interpretació".

Nel Diago, Cartellera Túria

"'Maror' combina drama, comèdia i suspens resolts amb una fusteria teatral i un diàleg precís a fi d'aconseguir un clima de tensió que es mantinga fins a l'última escena".

Artezblai

"Aquesta captivadora obra plasma les vint-i-quatre hores en la vida d'una família en aparença feliç i acomodada, les existències de la qual es veuen sacsejades pel sobtat desig de canvi d'Isabel, la matriarca de la família, interpretada amb elegància i sofisticació per Paloma Vidal. [...] El seu desig de trencar les normes del gènere literari i l'amor egoista pel seu amant la converteixen en un personatge fascinant i complex".

Roxana Jacob, Makma

Descàrrega ací el programa de mà de Maror

Autor
Rodolf Sirera
Director
Juan Luis Iborra
Intèrprets
Josep Manel Casany
Paloma Vidal
Lola Moltó
Sergio Caballero
Paula Braguinsky
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 22€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 26€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ESPECIAL 30 ANIVERSARI
20% dte. en les funcions del 18 al 21 d'abril, pel 30 aniversari de la publicació del text de Maror. Mar de fondo.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas