Melomans

Es canta però no es toca-Live

25 d'agost

Melomans

del 25 d'agost al 11 de setembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Es canta però no es toca-Live

Música, teatre i humor 100% A Capella

Melomans torna amb un espectacle fresc, dinàmic i divertit. Quatre veus a capela, amb l'humor com a vehicle, faran un repàs de cançons de hui i d'ahir (i de la setmana que ve).

'Es canta però no es toca' és el títol de l'àlbum que Melomans va publicar fa ja més de 5 anys. Des de llavors, la seua obstinació ha sigut el de presentar-lo en directe i poder fer una gira... però, ha passat tant de temps que els ha canviat fins a la veu. Presenten ara un repertori tan diferent que l'única cosa que queda d'aquell treball és el títol. Temes i arranjaments nous i sorprenents, sense més instruments que les seues veus, i amb molt d'humor per a tots els públics.

Melomans és un grup vocal i teatral creat en 2010 per quatre joves artistes valencians: Edu Escartí, Gonzalo Manglano, Javi Reig i Pau Ferrer. La música interpretada únicament per les seues veus, juntament amb el seu particular humor com a segell distintiu, ha convertit a Melomans en un referent de la música a capela a Espanya.

Descàrrega ací el programa de mà de Melomans.

Melomans
Rafa Alarcón
Jesús Manzano
Moi Bautista
Melomans
Edu Escartí
Gonzalo Manglano
Pau Ferrer
Javi Reig
Víctor Lucas
Durada
90min.

Preus

Pati de butaques 16€
Piso preferent (antiteatre) i llotges 1º pis 14€
Llotges 2º pis 10€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

PROMOCIÓ ESPECIAL:
25% dte. en la funció de dimecres 14 i dijous 15 de setembre.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia a partir del 23 d'agost.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas