Tango en tiempo de mujer

Ciclo Les Dones i el Tango

07 de març

Tango en tiempo de mujer

07 de març de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Tango en tiempo de mujer
Ciclo Les Dones i el Tango

Berretinde Buenos Aires - Desde Dos Orillas presenta Tango en tiempo de mujer

Una estrena que tornarà a emocionar per la seua riquesa artística i la qualitat d'un elenc que reuneix grans figures argentines de l'escena del tango internacional.

Tango en tiempo de mujer relata, des d'un seleccionat repertori, històries que conten i canten rellevants compositores i compositors al llarg de diferents èpoques i que ens troben hui enfront d'un mateix sentir. Els artistes descobreixen i fan seus eixos tangos, milongas i altres cançons, en diferents escenes musicals amb un fil conductor que posarà veu a grans poetesses com Alfonsina Storni, Alejandra Pizarnik, Eladia Blázquez o Maria Elena Walsh, entre altres.

De la mà de l'exquisida batuta del prestigiós pianista Juan Esteban Cuacci, que ens sorprenguera fa poc amb el gran espectacle d'Univers Piazzolla, en la direcció musical, al costat de la cantant i productora artística de l'espectacle, Analía Bueti, reconeguda a la Comunitat Valenciana pel seu intens treball en la difusió del gènere del tango, es presenten per primera vegada a València la gran violinista Virginia González i les grans mestres ballarines Rebeca Nuñez i Bàrbara Palmer, dirigides pel mestre coreògraf i gran ballarí Mariano Otero que completa aquest gran elenc.

Un espectacle únic que portarà una vegada més al Teatre Talia el tango genuí a més d'altres cançons que sorprendran el públic, amb arranjaments propis del director i que reafirma una vegada més el lloc de la dona en el tango. Lloc que com bé ens conta la història, ens parla de dones que van irrompre en el tango quasi al mateix temps que els homes, i van arribar i es van quedar per sempre.


Direcció musical
Juan Esteban Cuacci
Producció artística
Analía Bueti
Músics
Analía Bueti
Juan Esteban Cuacci
Virginia González
Coreografies i direcció escènica
Mariano Otero
Ball
Rebeca Nuñez
Bárbara Palmer
Mariano Otero
Vestuari
Mariano Otero

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 15€
Llotges 2º pis 12€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas