Tercer cuerpo

De Claudio Tolcachir

06 de octubre

Tercer cuerpo

Del 6 al 9 d'octubre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Tercer cuerpo
De Claudio Tolcachir

Protagonitzada per Carmen Ruiz, Natalia Verbeke, Carlos Blanco, Nuria Herrero y Gerardo Otero

En Tercer cuerpo el dramaturg i director argentí Claudio Tolcachir revisita la seua pròpia obra en un muntatge que deslliga riallades i amor pels seus personatges.

Què ocorre en Tercer cuerpo? En realitat, res que s'isca del quotidià. Bregues de parella, frustracions, traumes, preocupacions amoroses, sexuals o econòmiques. El que passa és que Tolcachir retorça aqueixa quotidianitat fins a l'extravagància esprement els diàlegs fins al punt absurd en què esclata la comicitat. Hi ha escenes que deslliguen vertaderes riallades, especialment les que posen en relació a les companyes d'oficina interpretades per Carmen Ruiz i Natalia Verbeke. Hi ha moments desconcertants que deixen inquietud en l'estómac. Hi ha també instants grotescos que fan aflorar sentiments en brut. I sobretot, hi ha molt d'amor i compassió per aqueixes criatures que ens reflecteixen.


SINOPSI

Tercer cuerpo ens conta la història de cinc persones bastant perdudes en la vida i tenallades per la por. Cinc éssers que no són capaços de "trobar-se", que potser no saben viure i que tampoc saben estimar.

Una oficina atrotinada, la casa d'una parella, un bar i un consultori mèdic. Diferents llocs que s'alternen en un mateix espai conjugant la vida de cinc personatges. Els uneix la solitud, la incomprensió i la necessitat d'estimar. Tercer cuerpo ens presenta simultàniament cinc històries de desassossec: cinc personatges als quals uneix la soledat, la incomprensió i la necessitat d'estimar.

Cinc vides, cinc desitjos d'estimar, cinc persones incapaces. Mentrestant es viu, es treballa, s'intenta. Por a no ser, por al fet que sàpiguen qui soc. Por i incapacitat. La història de voler i no saber que fer. La història d'un intent absurd. I pujar les escales. I voler viure cada dia malgrat tot.


GENUÍ ESTIL TOLCACHIR

L'argentí Claudio Tolcachir va irrompre en 2005 com a dramaturg i director amb l'estrena de La omisión de la familia Coleman. És en aquesta creació on es va donar a conéixer el seu genuí estil. Un humor negre, absurd, desinhibit, basat no tant en situacions còmiques sinó en converses delirants entre personatges que deixen sempre entreveure precipicis mentals, socials o materials. Entre els seus muntatges destaquen "Tierra del fuego" o "Ay, amor divino".


Text i direcció
Claudio Tolcachir
Intèrprets
Carmen Ruiz
Natalia Verbeke
Carlos Blanco
Nuria Herrero
Gerardo Otero
Durada
80min.

Preus

DIJOUS:
Pati de butaques, amfiteatre i llotges 1º pis 22€
Llotges 2º pis 15€

DIVENDRES A DIUMENGE:
Pati de butaques, amfiteatre i llotges 1º pis 26€
Llotges 2º pis 22€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas