Un tranvía llamado Deseo

De Tennessee Williams

03 d'abril
03 d'abril

Un tranvía llamado Deseo

Del 3 al 8 d'abril de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
De Tennessee Williams

"El desig és el contrari a la mort"

'Un tranvía llamado Deseo' és, probablement, l'obra més coneguda de Tennessee Williams, sobretot després de la seua realització cinematogràfica a càrrec d'Elia Kazan, amb Marlon Brandon com a protagonista. Des de llavors no ha deixat de representar-se en teatres del tothom. Hui continua seduint amb els seus personatges, tan pròxims i contemporanis malgrat pertànyer als anys de la postguerra.

El tramvia Deseo recorre els carrers de Nova Orleans només destinat a les persones bones. Blanche DuBois fuig del seu passat marcat pel fracàs dels seus desitjos incomplits, per les seues pèrdues materials, crivellada per les morts dels seus familiars. Arriba a casa de la seua germana a la recerca de pau i tranquil·litat, buscant un refugi, un paradís. Però el paradís mai és com l'imaginem. Blanche no vol conéixer la veritat del seu fracàs, a ella la val com a veritat allò que imagina. Per això el tramvia anomenat Deseo li puja i li baixa pels carrers de la seua vida, portant-la una altra vegada al cementeri.


Tots els personatges de l'obra es mouen motivats i estimulats pel desig. Un desig diferent en cadascun. Un desig marcat pel seu origen, per l'educació, per la classe social de la qual provenen, per la seua família o per l'ofici que exerceixen.

Tots lluiten per complir els seus desitjos, els seus somnis, les seues ambicions.

L'obra de Tennessee Williams hui dia continua sent un crit de socors. Un crit de l'individu perdut, insegur, sensible i incapaç de complir els seus desitjos, condicionat per les expectatives depositades en ell, o creades per ell mateix, i per les obligacions i deures que li assigna la societat. Una societat aparentment moderna però encara plena d'incomprensibles prohibicions i supersticions ancestrals, que provoquen que un desig de realitzar les ambicions personals, quan aquestes són contràries a l'opinió moral de "la majoria", es convertisca en un problema social i un judici inquisitiu.

Jaroslaw Bielski

Descàrrega ací el programa de mà de Un tranvía llamado Deseo

Autor
Tennessee Williams
Direcció
Jaroslaw Bileski
Intèrprets
María Pastor
Alejandro Tous
Isabel Guardiola
Jose Di Ferri
David Ballesteros

Preus

DIMECRES, DIJOUS I DIVENDRES
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis 24€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DISSABTE, DIUMENGE I DILLUNS
Pati, amfiteatre i llotges 1r pis  26€
Llotges 2n pis 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas