Una Luz Tímida

Amor lèsbic en els temps de franquisme

22 de febrer

20% dte. Venda anticipada

Una Luz Tímida

del 22 de febrer al 05 de març de 2023
 COMPRAR ENTRADES
Una Luz Tímida
Amor lèsbic en els temps de franquisme

Un espectacle inspirat en una història real de dues mestres de València

Isabel és una jove professora d'història d'una escola en els anys del franquisme a Espanya i està profundament enamorada de Carmen, la professora de literatura.

Sense voler, però sense poder evitar-ho, naix una història d'amor entre les dos que pareixerà que acaba quan la família de Carmen, d'ideals fortament conservadors, l'obliga a internar-se en un hospital de malalts psiquiàtrics per a curar-se d'este amor que no pot ser i que no està ben vist.

Temps després, Carmen torna a casa amb Isabel, deixant arrere família, hospital i treball, havent d'enfrontar ara a les seqüeles que els electro-shocks que ha estat rebent en l'hospital li han causat.

Isabel intentarà ajudar-la a sobreviure fins a les últimes conseqüències.


Àfrica Alonso porta esta història, inspirada en fets reals, als escenaris, de la mà de la direcció de Marilia Samper, la música d'Andrea Puig i amb un format únic. La combinació de text i música en una obra que pretén trencar amb el silenci, i reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país.Durada
100min.

Preus

DIMECRES A DIVENDRES
Pati de butaques 20€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DISSABTES I DIUMENGES
Pati de butaques 22€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 20€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. per venda anticipada en les funcions de dimecres a divendres de la primera setmana.
15% dte. per venda anticipada en les funcions de dissabte i diumenge de la primera setmana.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas