Viva la Pepa

Protagonitzada per Pepa Rus

25 de novembre
25 de novembre

Viva la Pepa

Del 25 al 28 de novembre de 2021
ESPECTACLE JA PASAT
Protagonitzada per Pepa Rus

Una comèdia plena de veritat, perquè és en la veritat on naix la millor comèdia.

Pepa és una dona sense futur, mare soltera de dues bessones que viu la vida alimentada tan sols per l'aire que respira i, potser, per la positivitat i el somriure que mai perd davant tanta amargor.

Però de sobte tot canvia i, de la nit al dia, es converteix sense voler-ho en una heroïna. Els mitjans de comunicació fan d'ella la persona més popular del moment i polítics, periodistes i programes de televisió li la disputen.

La seua vida grisa sembla tornar-se rosa i les promeses d'ajudes per als seus fills, per al seu lloguer, per a tot, a poc a poc s'obliden. Davant tanta mentida, Pepa decideix donar una punyada sobre la taula i prendre les regnes aprofitant que encara no ha perdut del tot la popularitat. Vol ser alcaldessa de la seua ciutat, Melilla. Qui ha dit que no pot ser-ho?


Descàrrega ací el programa de mà de Viva la Pepa.
Autoria
Juan Luis Iborra
Sonia Gómez
Direcció
Juan Luis Iborra
Intèrprets
Pepa Rus
Durada
75min.

Preus

DIJOUS:
Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 18€
Llotges 2º pis 14€

DIVENDRES A DIUMENGE:
Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 22€
Llotges 2º pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

BLACK FRIDAY
30% dte. en les primeres 50 entrades.

PROMOCIÓ ESPECIAL_
25% dte. en la funció del divendres 26.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas