Espejismo

L'altre costat de l'Espill Negre

21 d'abril
21 d'abril

Espejismo

Del 21 al 23 d'abril de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
L'altre costat de l'Espill Negre

Estrenat en la 36é edició del festival de teatre de Màlaga

Coincidint amb els 30 anys de la creació de la companyia L'Espill Negre, Ángel Calvente torna a pujar-se a les taules amb una nova proposta teatral que no deixarà indiferent a ningú, en un extens repàs a la seua carrera artística. A una manera de fer i d'entendre el teatre de marionetes que l'han convertit en un dels màxims exponents d'aquest gènere. Un espai obert al desconegut, i al prohibit...

NOMÉS PER A ADULTS


El públic, com innocent Alicia, travessarà el cristall endinsant-se en el més profund de l'Espill Negre: un món fosc on reina la llum, on resideixen criatures elegants, irreverents, tendres, perverses, solitàries, provocadores, ànimes plenes d'humor corrosiu i burleta. Un androgin i extravagant personatge eixit de les tenebres, ajudat per tres marionetistes, ens submergirà en un món paral·lel des de l'altre costat del cristall. Aquest és un espill que deforma el que veu per a mostrar-nos, sense pudor, els nostres pecats i baixeses. Música, llum, foscor, objectes, marionetes i actors, ixen i entren de l'espill, un espill que els atraparà per a devorar-los enters, com un gran forat negre.

CRÍTIQUES

El millor reflex de l'espill negre. "Semblava difícil, però s'han superat. L'Espill Negre fa apilament dels seus 30 anys d'experiència per a signar un espectacle redó, fi en les formes i disbauxat en el fons. Calvente no deixa canya dreta en un muntatge que reivindica la llibertat d'expressió amb una factura tècnica impecable...".

Diario SUR.

Retorna a la paraula espectacle tot el que li pertany. "Una experiència que, en virtut d'un treball físic portentós aliat amb un més que intel·ligent ús de la tecnologia escènica, fa de la imaginació vertadera matèria primera del teatre. Més enllà de la posada en escena, també un feroç al·legat a favor de la llibertat d'expressió".

Málaga Hoy. 

PREMIS
  • Premi nacional d'ASSITEJ Espanya 2021
  • Millor espectacle Feria de Palma 2019
  • Millor obra original, direcció, espectacle teatral, iluminació - Premis Ateneo 2019
Autor i direcció
Ángel Calvente
Guió
Ángel Calvente
Angélica Gómez
Dissenye escenografia
Ángel Calvente
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS:
Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 20€
Llotges 2º pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE:
Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 24€
Llotges 2º pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas